+36 68 411 100 [email protected] Magyarország 5900 Orosháza, Október 6. utca 8.
Kedves Látogató!

Üdvözöljük honlapunkon!

A Pannon Fine Food Kft. (HU-1182 EK) egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Tulajdonosi köre meghatározó szereplője a magyar baromfiiparnak, akik több évtizedes múlttal rendelkeznek az élőállat nevelésben, feldolgozásban és kereskedelemben.

Fő tevékenységünk a hízott és sovány víziszárnyas (liba és kacsa) elsődleges feldolgozása, melyet Magyarország tradicionálisan töméssel foglalkozó dél-alföldi régiójában végzünk. Az orosházi feldolgozó hazánk legrégebbi üzeme, melyet 1896-ban az olasz Bernardinelli család alapított.

Termékeink kiváló minőségét elsősorban termelőink munkája alapozza meg, akik az állatjóléti szempontok magasszintű figyelembevételével gondoskodnak a megfelelő alapanyagról, melyet a legkorszerűbb technológiákkal dolgozunk fel, ezzel is eleget téve a felmerülő piaci igényeknek.

Cégünk jelenleg a hízott vízibaromfi ágazat régi-új szereplőjeként jelentős, stabil pozíciót tölt be. Elhivatott munkánkkal, innovatív ötleteinkkel és minőségi termékválasztékunkkal mind a belföldi, mind a külföldi piacok meghatározó résztvevőjeként kívánunk jelen lenni a jövőben is.

Pannon Fine Food

TANÚSÍTVÁNYOK

Tekintse meg őket!

HÍZOTT LIBA ÉS KACSA

Telefon

Telefon

+36 68 411 100

Cim

Cim

Magyarország, 5900 Orosháza, Október 6. utca 8.

Üzenetküldés

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van cégünkkel vagy termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!