+36 68 411 100 [email protected] Magyarország 5900 Orosháza, Október 6. utca 8.

Rólunk

Cégünk története

Vállalatunk 2014 októberében indította el baromfifeldolgozó üzemét Orosházán. Cégünk tulajdonosi körét olyan magyar vállalkozások alkotják, melyek hosszú évek kitartó munkájával az ágazat meghatározó szereplőivé váltak. Sikereik, perspektivikus szemléletmódjuk, innovatív, ám hagyománytisztelő gondolkodásuk eredménye ez a modern technológiával rendelkező üzem, mely versenyképes áru előállítására képes, ezáltal számos család biztos megélhetését garantálja.

A Pannon Fine Food Kft. orosházi üzeme napjainkban az ország egyik legkorszerűbb, legmagasabb minősítésekkel rendelkező (IFS, BRC, FSSC 22000) baromfifeldolgozója. Termékeink minősége az érvényben lévő jogszabályoknak, a vevői igényeknek, valamint szigorú élelmiszerbiztonsági szabályoknak kell, hogy megfeleljen. Mindenkor törekszünk arra, hogy a velünk szemben támasztott elvárásoknak maradéktalanul eleget tegyünk.

Termékeinket -a belföldi piacokon túl- több mint 25 országban értékesítjük. Az Európai Unión kívül Kanadában, Japánban, Szingapúrban, Thaiföldön és Hongkongban is. Továbbá a közel-keleti muszlim közösségek piacai is megnyíltak előttünk, miután a termékekre vonatkozó speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni (IIDC-HALAL tanúsítvány) az igényre szabott termékkínálatunkkal.

A vezetés üzleti célja a cég indulásakor az volt, hogy elismerést szerezzünk a belföldi és az export vevőink körében, ügyfeleinkkel hosszú távú etikus együttműködést alakítsunk ki, amihez fontos a bizalom és a precizitás. Munkatársaink dinamizmusa és szaktudása hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink megelégedésére minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani. Eddigi – több mint 6 éves – működésünk alatt kitűzött céljaink nagy részét teljesítettük. A minőségi munkát tevékenységünk alapvető elemének tekintjük, melynek – felfogásunk szerint – a vásárlói igények magas színvonalú kielégítését kell szolgálnia. Ezen koncepció eredményeként számos felső kategóriát képviselő étterem és gyorsétteremlánc szolgálja fel vendégeinek az általunk feldolgozott termékeket. Emellett nemzetközi piacokon jelenlévő áruházláncok kínálatát is gazdagítjuk.

Az elmúlt évek a tanulást segítették, a fejlődést szolgálták, s a jelen folyamatos kihívásai is ezekről szólnak. Szervezetünknek tudnia kell alkalmazkodni a folyton változó körülményekhez, és fenn kell tudni maradnia a válságos időkben is. Ehhez nagyfokú rugalmasságra, felkészültségre, és egy olyan támogató vállalati kultúrára van szükség, amely mind emberi erőforrás oldalról, mind a vásárlói igények oldaláról biztonságos, felelősségteljes és kiszámítható.

Kedves Látogatónk,

honlapunkkal reméljük felkeltettük érdeklődését termékeink iránt. Vegye fel velünk a kapcsolatot!