+36-68/411-100 info@pffkft.hu MAGYARORSZÁG, 5900 Orosháza, Október 6. utca 8.

Rólunk

Cégünk története

A Pannon Fine Food Kft. fő tevékenysége a hízott liba és kacsa elsődleges feldolgozása, melyet Magyarország tradícionálisan töméssel foglalkozó régiójában, Békés megyében végzünk. Profilunkba tartozik: vágás, darabolás, csomagolás, hűtés és gyorsfagyasztás, valamint a HPP (High Pressure Process, azaz magasnyomású) kezelés.

Vállalatunk 2014. októberében indította el baromfifeldolgozó üzemét Orosházán. Cégünk tulajdonosi körét olyan vállalkozások alkotják, melyek hosszú évek kitartó munkájával az ágazat meghatározó szereplőivé váltak. Sikereik, perspektívikus szemléletmódjuk, innovatív, ám hagyománytisztelő gondolkodásuk eredménye ez a modern technológiával rendelkező vállalat, mely versenyképes áruk előállítására képes, ezáltal számos család biztos megélhetését garantálja.

A Pannon Fine Food Kft. orosházi üzeme napjainkban az ország egyik legkorszerűbb, legmagasabb minősítésekkel rendelkező (FSSC 22000, IFS, BRC, HALAL-tanúsítvány) baromfifeldolgozója. Termékeink minősége az érvényben lévő jogszabályoknak, a vevői igényeknek, valamint az élelmiszer-biztonsági szabályoknak kell, hogy megfeleljen. Mindenkor törekszünk arra, hogy a velünk szemben támasztott elvárásoknak maradéktalanul eleget tudjunk tenni.

Termékeink több mint 20 országba jutnak el a világ minden tájára, mindemellett a belföldi piacok is rendkívül fontosak számunkra. Ismernek bennünket az Európai Unió országain kívül Kanadában, Japánban, Szingapúrban, Hongkongban, és egyre kedvezőbb kilátásokkal indulunk a közel-keleti piacok felé, ahol a muszlim közösségek részéről felmerült igényeket is ki tudjuk elégíteni igényreszabott termékkínálatunkkal.

A vezetés üzleti célja, hogy termékeinkkel elismerést szerezzünk a belföldi és az export vevőink körében, ügyfeleinkkel hosszú távú etikus együttműködést alakítsunk ki, amihez fontos a bizalom és a precizitás. Üzleti kapcsolatainknál reális célokat tűztünk ki magunk elé. Munkatársaink dinamizmusa és szaktudása hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink megelégedésére minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani. Célunk az, hogy a Kft. egy olyan minőségi termékeket előállító cég legyen, amely megfelel az európai- és világszínvonalak. Termékeinket szabályozott körülmények között, rendszeres ellenőrzés mellett állítjuk elő és szállítjuk ki. A minőségi munkát tevékenységünk alapvető elemének tekintjük, melynek – felfogásunk szerint – a vásárlói igények magas színvonalú kielégítését kell szolgálnia.

Kedves Látogatónk,

honlapunkkal reméljük felkeltettük érdeklődését termékeink iránt. Vegye fel velünk a kapcsolatot!